Leatherface keert terug in eerste trailer voor Netflix-reboot The Texas Chainsaw Massacre

Als er een horrorfilm is die je gerust als iconisch mag bestempelen, dan is dat wel The Texas Chainsaw Massacre uit 1974, met het al even iconische personage Leatherface. Netflix werkt nu aan een reboot en serveert ons alvast een eerste trailer.

Netflix’ film wordt trouwens een sequel op het origineel uit 1974. De enige overlevende van een moordpartij in 1973 doorbreekt haar zwijgen om te vertellen wat er werkelijk gebeurde op die gruwelijke, onvergetelijke dag.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)