PlayStation-baas ontslagen nadat hij opduikt in opsporingsvideo voor pedofielen

PlayStation

George Cacioppo, een van Sony’s senior vice presidents, zal zich ooit al wel beter gevoeld hebben. Hij werd namelijk ontslagen nadat hij opdook in een video waarin amateur pedojagers op zoek gaan naar pedofielen.

Via Grindr zou Cacioppo een 15-jarige jongen om seks hebben gevraagd. Ze wisselden foto’s uit, en George vertelde de jongen dat zijn naam Jeff was. Hij gaf het kind zijn adres en de jongen antwoordde dat hij een Uber zou nemen en hem een bezoek zou brengen.

Maar dat draaide even anders uit… De bezoeker was namelijk niemand minder dan een lid van het People v. Preds YouTube-kanaal. En die hadden George (de man met het PS5-shirt), zoals je in onderstaande video kan zien, goed bij zijn (tja hier komt ie) pietje…

Sony zelf hield het bij een korte verklaring: “We zijn op de hoogte van de situatie en de werknemer in kwestie is uit dienst genomen,

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)