Titan Quest: Eternal Embers nu beschikbaar op pc

Zo’n 15 jaar geleden leverde ontwikkelaar THQ een actie-RPG af die, wat mij betreft, even goed of zeker bijna even goed, was als Diablo. Nu vijftien jaar na diens release, en een enhanced edition natuurlijk, krijgt Titan Quest er een nieuwe uitbreiding bij, de vierde inmiddels, genaamd Eternal Embers.

Voor Eternal Embers gingen de makers inspiratie halen uit de oosterse en Egyptische mythologie, wat goed is voor meer dan dertig nieuwe vijanden en verschillende nieuwe locaties. Er zijn vijftien nevenmissies en vier hoofdacts, maar het is vooral de nieuwe wapenuitrusting die er wel lekker uitziet.

Of zoals ik altijd zeg: it’s all about the loot!! (Maar dan in ’t Vlaams natuurlijk)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)