Guerilla Games bevestigt dat er een nieuwe Horizon game zal komen

Horizon Forbidden West

Horizon Zero Dawn vond ik een geweldige game, helaas kan ik mijn oordeel over Horizon Forbidden West niet geven, want heb deze game nog steeds niet gespeeld. Ik zal hier snel verandering in moeten brengen, want Guerilla Games heeft plannen om een derde deel te maken.

Creative Director Mathijs De Jonge heeft in een interview met de Britse website VG247 bevestigd dat er een nieuwe Horizon game zal komen. De Jonge zei namelijk het volgende:

 ‘Horizon gaat echt over mysterie; elk van onze verhalen ging over het ontdekken van mysteries in zowel de oude wereld als het heden, wanneer de game zich afspeelt. Er is inderdaad genoeg achtergrondverhaal waar we gebruik van kunnen maken om nieuwe verhaallijnen te ontwikkelen en nieuwe mysteries te creëren op basis van wat we al hebben vastgesteld.’

‘En inderdaad, deze game eindigt met weer een grote cliffhanger, waar we weer wat dingen voor de volgende game hebben geregeld.’

Het is duidelijk dat er een derde deel in deze geweldige franchise van Horizon zal komen. Voor wanneer dit zal zijn is nog onduidelijk ,maar wat mij betreft mag dit nog even duren, aangezien ik Horizon Forbidden West nog moet spelen.

Praga was in elk geval vol lof over Horizon Forbidden West, wie wil kan zijn bescheiden mening over deze game nog eens raadplegen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.