Destiny 2’s game director Christopher Barrett hint naar nieuwe IP

Destiny 2 The Witch Queen

Hebben ze bij Bungie wilde plannen? Niet ondenkbaar! Feit is dat Pasen net achter de rug is en er links en rechts nog wat paaseieren, zeg maar easter eggs, opduiken. En in één van die eitjes zou wel eens een nieuwe Bungie-IP kunnen schuilen.

Het eitje waarover het hier gaat werd gelegd door niemand minder dan Christopher Barrett, de game director voor een nog onaangekondigde titel bij Sony’s nieuwste studio, namelijk Bungie.

Het voorbije weekend plaatste de man een geheimzinnige tweet online die niet onopgemerkt bleef onder de Destiny-fans. Christopher reageerde ook op een fan die vroeg of een easter egg die verwijst naar de aankomende game waaraan wordt gewerkt bij Bungie was toegevoegd aan Destiny 2, vergelijkbaar met het Destiny Awaits-geheim dat al dat verstopt zat in Halo 3: ODST.

Reden genoeg voor de community om in gang te schieten natuurlijk want iedereen wil graag weten waarom Christopher een volmondig “yes” antwoordde.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)