Bevestigd: Assassin’s Creed Origins is onderweg naar Xbox Game Pass

Assassin's Creed Origins

De geruchten deden al een tijdje de ronde, maar vandaag heeft Microsoft/Xbox het nieuws officieel bevestigd: Assassin’s Creed Origins maakt binnen de twee maanden zijn opwachting op Xbox Game Pass.

Xbox heeft verklaard dat het een deal heeft gesloten met Ubisoft om het spel eind juni naar Game Pass te brengen.

Het zal trouwens niet de enige Ubisoft-titel in het aanbod zijn. Ook For Honor: Marching Fire Edition zou rond die periode in het aanbod opgenomen worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)