XCOM 2 en Insurmountable zijn de gratis games in de Epic Games Store

Elke week worden PC-gamers getrakteerd op een gratis game in de Epic Games Store. Deze week staan er zelfs twee games klaar om gratis te downloaden. Insurmountable en het geweldige XCOM 2.

Insurmountable is een Rogue-lite mountain climbing game. Zoals de naam al doet vermoeden, ben je een bergbeklimmer op zoek naar een uitdaging. Je zal je door verschillende terreinen moet worstelen, om de felbegeerde top van de berg te halen. Onderweg zal je ook hartverscheurende keuzes moeten maken, waardoor het risico er alleen maar groter op kan worden.

In het tactische XCOM 2 worden we overstelpt door de groene mannetjes. Jij bent met je team het laatste redmiddel voor de mensheid. Geraak niet al te gehecht aan je teamleden, want het unieke aan deze XCOM 2 is, wanneer één van je leden sterft, ben je hem ook voor de rest van de game kwijt. Denk dus goed na over je volgende stap, want het kan zomaar je laatste worden.

Beide games zijn gratis te downloaden via de Epic Games Store tot 21 april 2022.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.