Call of Duty: Vanguard krijgt eindelijk ronde-gebaseerde Zombies modus

Call of Duty Vanguard Zombies

Vroeger was ik absoluut fan van de zombiemodi in Call of Duty, en toen was er Vanguard… Ik heb het nochtans met mijn vaste coöp-partner vele kansen gegeven, maar uiteindelijk toch besloten om op te geven. Of de nieuwe ronde-gebaseerde modus daar alsnog verandering in zal brengen? Ik vrees ervoor…

Het ziet er dus naar uit dat we binnenkort kunnen rekenen op de terugkeer naar de klassieke formule van de Round-Based Zombies Mode. En zelfs met alle toeters en bellen als we de studio mogen geloven.

In januari kondigde Treyarch aan dat het van plan was om Shi No Numa terug te brengen, een klassieke zombies map uit hun World at War-periode.

Shi No Numa Reborn wordt een volledig herschaalde versie van de originele World at War Zombies-map, met een nieuw likje verf, de originele missies en een voortzetting van het verhaal dat eerder met de Vanguard Zombies-map werd afgetrapt.

We zijn benieuwd en hopen dat er in deze nieuwe ervaring meer leven zit dan in de zombies zelf.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)