Ontdek de nieuwste Elder Scrolls-wereld in de preview van het High Isle-hoofdstuk

De wereld van Elder Scrolls Online wordt weer een stukje uitgebreider binnenkort. Hoog tijd om te ontdekken wat we mogen verwachten.

Bethesda serveert ons een uitgebreid voorsmaakje van wat ons te wachten staat bij de launch van het The Elder Scrolls Online: High Isle-hoofdstuk op 6 juni 2022 voor pc/Mac en Stadia en op 21 juni 2022 voor Xbox- en PlayStation-consoles.

Zoals tijdens de High Isle-previewstream werd onthuld, draait het verhaal om politieke intriges. High Isle is de perfecte locatie voor alliantieafgevaardigden om vredesbesprekingen te voeren die een einde moeten maken aan de Three Banners War.

Hoewel de top wordt georganiseerd door de nobele Society of the Steadfast, zullen spelers op hun hoede moeten zijn voor The Ascendant Order en hun chaotische motieven. Deze keer reis je naar een paradijselijk eiland, boordevol middeleeuwse cultuur en architectuur, inclusief prachtige kastelen en toernooien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)