Levels en gameplay staan centraal in nieuwe Steelrising trailer

Spiders verraste een poos geleden vriend en vijand met de fantastierijke actie-RPG GreedFall. Ik was onder de indruk van de gameplay, de setting en het verhaal en heb de game helemaal uitgespeeld. Ook hun nieuwste project, genaamd Steelrising, hou ik nauwlettend in de gaten.

Ook hier durft Spiders opnieuw te verrassen met een unieke verhaallijn en een wederom aparte setting.

In Steelrising beleven we een alternatieve versie van de Franse Revolutie in 1789. Daarbij kruipen we in de huid van Aegis, de voornaamste automaton van Eugene Vaucauson, een ingenieur die voor Lodewijk XVI werkt.

De nieuwe video toont voor het eerst meer dan 5 minuten aan gameplay en verschillende levels, met een nadruk op de gevechten. De trailer onthult vele vijanden, waaronder de eerste bazen waar Aegis in Steelrising mee te maken krijgt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)