Nieuwe Battlefield 2042-update fixt meer dan 400 problemen

Of het nog de moeite is? Wie weet? Eerder deze week kregen we immers het onheilspellende bericht dat minder dan 1000 mensen via Steam tegelijk Battlefield 2042 spelen. Maar bon, wie niet probeert…

Battlefield 2042 zou volgende week, als hij niet uitgesteld wordt natuurlijk, een update krijgen die meer dan 400 fixes en verbeteringen zou toevoegen aan het spel.

Wat die lijst allemaal omvat, daar hebben we voorlopig het raden naar. Wel was DICE community manager Kevin Johnson zo vriendelijk om via Twitter een aantal van de belangrijkste features van de release te delen.

Zo krijgen Attachments een grondige opknapbeurt in Update 4.0, waarbij DICE ervoor wil zorgen dat ze allemaal uniek aanvoelen en een impact hebben op de keuzes van de loadout en de gunplay.

Daarnaast is XP voor Support Actions en Teamplay gebalanceerd “om ervoor te zorgen dat teamwork centraal blijft staan”, en er komen balanceringswijzigingen aan voor Vehicular Warfare in een poging om Infantry/Vehicle counter play “extra pit” te geven.

Klinkt mooi, laat ons hopen dat de fans massaal terugkeren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)