Naakte speler is je beste vriend in Elden Ring

Deze titel klinkt misschien wat raar, maar het is de waarheid, en niets anders dan de waarheid. Maar aan naakte Elden Ring-speler kan jou een pak miserie besparen…

Zelf speel ik Elden Ring zoals ik dat wil, en niet zoals het spel wilt dat ik het speel. Ik doe mijn eigen ding, hoe ik wil en wanneer ik dat wil. En als ik geen heb, boss of geen boss, dan doe ik het gewoon niet. Ik wil gewoon lekker chillen zonder al te veel, of beter nog geen, stress. Op dat vlak is Elden Ring geniaal!

Ook geniaal is een speler genaamd Let me solo her. Hij doet immers niks liever dan, keer op keer, de boss Malenia afmaken. Hij, of zij, werd reeds meerdere keren gespot en is vaak de redder in nood bij het verslaan van deze baas.

Ook op Reddit wordt de speler de hemel ingeprezen, al weet niemand wie hij/zij is wat het mysterie alleen maar groter maakt.

Het was een man, die niets anders droeg dan een kruik op zijn hoofd, die [twee] katana’s vasthield, met de naam ‘laat me haar solo’. Ik overwoog het niet te doen. Maar ik was nieuwsgierig, en wie ben ik om hem zijn wens te ontzeggen?” schreef u/sazed813. “De man nam geen schade, behalve van wat rot op de bloem aanval. Hij was onberispelijk, en zette al mijn pogingen te schande. Ik heb Malenia zeker niet gedood, maar hoe dan ook, ze is dood.”

Als je dus hulp nodig hebt, doe dan zeker een beroep op Let me solo her! Hieronder zie je hem/haar/hen in werking.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)