Maken twee iconische monsters binnenkort hun opwachting in Warzone?

Op 27 april krijgen Vanguard en Warzone een nieuwe update. Deze zou er volgens bepaalde bronnen monsterlijk uitzien, zowel letterlijk als figuurlijk. Het zou hier immers gaan om King Kong en Godzilla…

Zoals we uit onderstaande trailer kunnen afleiden begint het nieuwe seizoen dus op 27 april, dat is zeker. Maar van waar dan die hint naar het monsterlijke duo?

Enerzijds werd er in de trailer een audiofrequentie verwerkt, en als je die gaat beluisteren/bewerken via Audacity dan zou je het volgende horen “monsters are real”.

Anderzijds is er natuurlijk ieders favoriete insider en leaker Tom Henderson. Hij gaf eerder al aan dat Activision iets van plan was met King Kong en Godzilla.

Hij beweerde namelijk dat hij zelf de afbeeldingen en artwork had gezien. Eén afbeelding toont hoe King Kong een vliegtuig uit de Tweede Wereldoorlog uit de lucht slaat terwijl soldaten in de verte geweren op hem richten. Het andere beeld toonde Godzilla die troepen beneden vernietigde met een heldere blauwe straal.

We zijn benieuwd…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)