Sackboy: A Big Adventure zou de volgende pc game uit de PlayStation-stal zijn

Na de release op pc via Steam van onder andere God of War, Days Gone, Horizon Zero Dawn en recent nog Uncharted, is het uitkijken naar de volgende kandidaat. Dat zou wel eens Sackboy: A Big Adventure (2020) kunnen worden.

Dat zou blijken uit een lek betreffende een mogelijke Sackboy: A Big Adventure PC port dat werd gedeeld op een subreddit genaamd r/ GamingLeaksandRumours.

Volgens de gebruiker werd de pagina, die te vinden was op SteamDB, drie dagen voor het lek geüpdatet, en toonde het wat informatie met betrekking tot OS compatibiliteit en enkele launch opties.

Daarnaast heeft de titel ook een depot in de Steamworks Common Redistributables database, waardoor het compatibel is met veel van de Steam community features, waaronder de overlay.

In oktober 2021 deden deze geruchten ook al eens de rond, alleen worden ze nu keer op keer luider…. Wat dus een mogelijke aanwijzing kan zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Sackboy: A Big Adventure zou de volgende pc game uit de PlayStation-stal zijn'

Reacties zijn gesloten.