Dead Island 2 verschijnt meer dan waarschijnlijk nog in 2022

Bestaan mirakels? Als het van de fans, en de studio achter Dead Island 2 afhangt wel. De game die ooit in vieze papieren zat, en op sterven na dood was, zou volgens bepaalde bronnen echter springlevend zijn, en nog dit jaar in de rekken liggen.

Il faut le faire, maar dat is toch wat journalist Colin Moriarty vertelt in tijdens de Sacred Symbols-podcast.

Moriarty zegt daarin namelijk: “Ik meldde dit een paar weken geleden al, maar Dead Island 2 wordt waarschijnlijk opnieuw onthuld. Ik heb van een betrouwbare bron vernomen dat de game ergens deze zomer wordt onthuld en misschien al snel daarna zal releasen. Meer dan waarschijnlijk zelfs al in september of oktober.”

Maar hij is niet de eerste en ook niet de enige met dit verhaal op de proppen komt. Ook onze vriend Tom Henderson kwam een poosje geleden met een gelijksoortig verhaal op de proppen. Al hield Tom het eerder op een aankondiging, een gameplay trailer en een release in 2023.

Niets is zeker dus, maar waar rook is, is altijd vuur dus wie weet. En hoop doet altijd leven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)