Keukenheld gezocht in Chef Life : A Restaurant Simulator

Zelf ben ik niet echt een keukenprins. Ja, ik kan mijn plan trekken, maar ik kook niet graag. Ik heb er het geduld niet voor en ook de timings zijn voor mij wat moeilijk. Misschien kan ik iets leren uit Chef Life : A Restaurant Simulator?

NACON en Cyanide studio onthullen een nieuwe gameplay-video van hun nieuwe game in de LIFE-serie, Chef Life : A Restaurant Simulator.

Deze game laat spelers hun vaardigheden beproeven met maar liefst 75 iconische recepten uit de Franse keuken, in de hoop op een plekje in de Michelen-gids of misschien zelfs een felbegeerde Michelin-ster. 

De game verschijnt op 6 oktober voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)