Ruimtepiraten gezocht in No Man’s Sky’s Outlaws-update

No Man’s Sky is het perfecte voorbeeld van een game die bij release letterlijk werd afgemaakt en die vandaag door iedereen de hemel wordt ingeprezen. Luister naar je community, naar de feedback, heb respect en zorg ervoor dat je spelers krijgen wat ze verdienen.

Een wijze les waar ze bij Activision en EA nog niet van gehoord hebben, maar bon, dat is een andere zaak.

In No Man’s Sky Outlaws bepaal je zelf je ruimtecarrière. Wil je een piraat of handelaar zijn? Je eigen escadron ruimtepiraten uit de grond stampen? De mogelijkheden zijn onbeperkt dus laat je fantasie en creativiteit de vrije loop.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)