Kleurrijke actie-RPG Nobody Saves The World vandaag beschikbaar op PlayStation-consoles

Nobody Saves The World

Wie op zoek is naar een fijne, kleurrijke en knotsgekke actie-RPG heeft met Nobody Saves The World misschien wel wat spek naar zijn bek gevonden.

De game is al een tijdje op op pc, Nintendo Switch en Xbox-consoles (yep, ook op Game Pass), maar maakt nu dat eindelijk ook de overstap naar de PlayStation 4 en PlayStation 5.

Nobody Saves The World is een RPG met een serieuze hoek af. Niet mijn woorden, maar die van de ontwikkelaars zelf. Je kruipt in de huid van Nobody die zichzelf de taak oplegt om de wereld te redden. Ja, soms zegt een titel écht wel alles over een game.

Dit doet hij door de toverstaf te stelen van de verdwenen tovenaar Nostramagus om zo de strijd aan te gaan met de Calamity. Met de staf kan hij zichzelf transformeren in meer dan 15 vormen waaronder een ridder, een paard, een draak of een bodybuilder.

Ik ben alvast getriggerd en ga de game zeker eens een kans geven. Op Game Pass.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.