Dragon Ball Z: Kakarot krijgt mogelijks na 10 maanden nieuwe DLC

Dragon Ball Z Kakarot

De tijd vliegt soms, ook bij de ondersteuning van games. Want fans van Dragon Ball Z krijgen tien maanden geleden de laatste DLC voorgeschoteld voor de game Kakarot.

Maar daar zou volgens geruchten wel eens verandering in kunnen komen. Althans, als we Twitter-gebruiker DbsHype mogen geloven. Hij claimt namelijk dat we binnenkort nieuwe DLC voor deze actiegame mogen verwachten.

Goed, ik kan dat natuurlijk ook gewoon gaan claimen op Twitter, maar DbsHype heeft toch een positieve track record op vlak van het voorspellen van Dragon Ball Z-aankondigingen.

Hoe dan ook zullen we moeten afwachten tot wanneer uitgever Bandai Namco met de officiële aankondiging naar buiten komt.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.