Speel nu een ‘The Northman’-RPG in Fortnite

Fortnite The Northman

Yes! Ik heb Praga eindelijk zo enthousiast gekregen om Fortnite van onder het stof van zijn gamesbibliotheek te krijgen. De voorbije weken heb ik samen met auron_sagara en Razer de nodige potjes kunnen spelen en het plezier druipt van elke speelsessie.

En misschien is er een éxtra reden voor Praga om helemaal verslingerd te raken aan de game. Want naast de vele coole skins, moet hij als grote vikingsfanaat zeker een nieuwe creative mode uitproberen!

In het creative-luik is er namelijk een heuse RPG verschenen onder de naam Vengeance die gebaseerd is op de The Northman-film die volgende maand in de bioscoop verschijnt. Het enige wat je hoeft te doen is de Creative-mode openen, naar een terminal gaan en daar deze code ingeven: 6089-1011-3272.

Enjoy!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.