fbpx

Total War: MEDIEVAL II is nu beschikbaar op iOS en Android

Persoonlijk vind ik dat je games met een episch allure, en al even epische gevechten, op een groot scherm moet spelen. Maar er zijn dus ook gamers die dit type spelletjes graag op mobile spelen. Wel voor die mensen hebben we goed nieuws.

Total War: MEDIEVAL II is nu namelijk beschikbaar op zowel iOS als Android, en je kan hen dus downloaden via de App Store of Google Play store.

Reken ook dus hier op een meeslepende mix van gigantische real-time gevechten en geavanceerde turn-based strategie.

Met behulp van een nieuwe en verfijnde gebruikersinterface en intuïtieve aanraakbediening kunnen spelers die hun rijk willen uitbreiden hun gebieden besturen en diplomatieke relaties met gemak beheren.

Er wachten gigantische real-time gevechten met duizenden eenheden op het scherm, compleet met vele extra gameplay-functies om het spelen onderweg te vergemakkelijken, zoals Command Slowdown, waarmee de actie automatisch in slow-mo wordt gezet tijdens het uitvoeren van gevechtscommando’s.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d