Gossip, Muse, Rob Zombie en Slayer komen deze week naar VR music game Unplugged

Muziekspellen waren een paar jaar geleden razend populair. Denk maar aan Guitar Hero of Rock Band om er twee op te noemen. Als je nu een steengoede muziek game wil dan moet je al in VR gaan en Beat Saber spelen. Maar er is ook nog Vertigo Games’ Unplugged natuurlijk.

En die laatste die krijgt er deze week met de expansion Riff Pack wat loeiharde content bij. Zo laat Vertigo Games weten dat we deze week nog aan de slag kunnen met bands als Gossip, Muse, Rob Zombie en de snelste metalband uit het heelal, namelijk Slayer.

Unplugged, uitgegeven door Vertigo Games en ontwikkeld door Anotherway, is beschikbaar op Meta Quest en PC VR.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)