Lords of the Fallen 2 verschijnt in 2023

Lords of the Fallen was een brutale en duistere actie-RPG die ons meenam naar een middeleeuwse setting. De game bevatte een mix van genadeloze vijanden met een zich herhalende gameplay-loop om telkens beter te worden. Cut the crap: het was een van de betere Soulslike klonen in 2014.

De game kon ook rekenen op een trouwe fanbase, en die smeekt al vele jaren om een sequel. Als we CI Games (Sniper Ghost Warrior) mogen geloven, dan zou die sequel niet alleen draaien op de Unreal Engine 5, maar ook volgend jaar reeds verschijnen.

CI Games gaf daarover deze info vrij: “Het vervolg op deze franchise wordt sinds 2019 ontwikkeld door onze interne studio Hexworks. Onze studio van 60+ interne ontwikkelteamleden heeft nauw samengewerkt met andere third-party ontwikkelaars in verschillende disciplines bij de ontwikkeling van de game […]

We zijn van plan om de wereldwijde marketingcampagne voor het spel te starten in het derde kwartaal van 2022. Lords of the Fallen 2 staat gepland voor een release in 2023 als een full-price game voor de nieuwe generatie consoles en PC.

Wij zijn alvast benieuwd want ik vond LotF 2 net iets makkelijker verteerbaar dan Dark Souls 2 in die periode.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)