fbpx

Indrukwekkende trailer voor The Northman

Als ik mijn leven kon overdoen, dan zou ik wel eens willen weten hoe het voelt om te leven als een Viking. De baard heb ik al, en mijn haar dat groeit redelijk snel. Alleen die koude winters zijn er wat te veel aan. Gelukkig zijn er series, films en games waarin die stoere bonken (wat ik ook wel een beetje ben natuurlijk) centraal staan.

Als je fan bent van dat stoere volkje en series als Vikings of games als Assassin’s Creed Valhalla rauw lust, dan ben je helemaal klaar voor deze nieuwe prent, genaamd The Northman.

Van de visionaire regisseur Robert Eggers komt The Northman, een epos vol actie dat een jonge Vikingprins volgt op zijn zoektocht om de moord op zijn vader te wreken. Met een all-star cast bestaande uit Alexander Skarsgård, Nicole Kidman, Claes Bang, Anya Taylor-Joy, Ethan Hawke, Björk en Willem Dafoe.

Ow en ik herhaal het nog eens voor de Spider-Man fans: Willem Dafoe doet ook mee! En we weten allemaal hoe goed die kerel is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d