Godfall: Ultimate Edition viert release met launch trailer

Persoonlijk vond ik Godfall: Ultimate Edition niet slecht. Ik ben fan van het genre, en heb er mij goed mee geamuseerd. Jammer genoeg bevatte Gearbox’ PS5-exclusive te weinig content en te veel repetitieve gameplay om te blijven boeien. Doet de Ultimate Edition me terugkeren?

Dat weet ik niet want ik heb de Ultimate Edition niet in huis. Wil je deze wel in huis halen, dan kan dat vanaf vandaag. Counterplay Games’ Godfall is nu verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox Series X/S en Steam, dit onder de vorm van de Ultimate Edition.

De Godfall: Ultimate Edition bevat het naast het standaard spel ook de Fire and Darkness Expansion, de pre-order en Ascended cosmetic packs, en alle gratis updates die tot nu toe zijn uitgebracht.

Reken hier dus op de nieuwe Exalted-update die Valorplate Shards toevoegt voor extra passives en nieuwe looks voor elke Valorplate. Timing Attacks zijn ook toegevoegd en kunnen worden gebruikt na het uitvoeren van een wapen techniek, ideaal mengen van de gameplay.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)