Halo Infinite Season 2 heeft datum te pakken

Halo Infinite

Het geduld van alle Halo Infinite-spelers wordt eindelijk beloond. Microsoft en ontwikkelaar 343 Industries hebben bevestigd dat Halo Infinite Season 2 zal verschijnen op 3 mei.

De aankondiging kwam er samen met een korte trailer. ‘Ervaar nieuwe content waaronder nieuwe maps, modi, thematische limited-time evenementen en een geheel nieuwe Battle Pass die nooit zal  verlopen’.

Season 2 zal de titel Lone Wolves dragen en zou oorspronkelijk begin 2022 verschijnen. In de plek daarvan werd Season 1 verlengd.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.