Meer dan de helft van de fans vindt Fallout New Vegas de beste uit de serie

Ik ben sinds de geboorte van de Fallout-reeks in 1997 een grote fan van de reeks. Ik heb ze allemaal gespeeld (de eerste twee zelfs meer dan een keer), en ook ik vind Fallout New Vegas de beste uit de reeks.

En ik ben blijkbaar niet de enige. Uit een onderzoek blijkt namelijk dat meer dan de helft van de fans Fallout New Vegas bovenaan plaatst.

Fallout-fans op Reddit organiseerden een enquête om zelf eens te achterhalen wat nu eigenlijk de populairste en minst populairste titel uit de reeks is volgens de community zelf.

Fallout: New Vegas kwam als overwinnaar uit de bus. Maar liefst 52,6 procent van de 1020 deelnemers koos New Vegas als hun favoriet. Op de tweede plaats vinden we Fallout 4, goed voor zo’n 25,5 procent van de stemmen.

Onderaan prijkt Fallout 76 met 30 procent als minst populaire titel uit de reeks. Of met andere woorden bovenaan in het lijstje van de minst populaire titels.

Op Reddit kan je al de resultaten terugvinden van dit fan-onderzoek.

Wat is jullie favoriete game uit de reeks?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)