De originele Tomb Raider (1996) krijgt mogelijk een Unreal Engine 5 remake

Tijdens Epics State Of Unreal vernamen we dat er een nieuwe Tomb Raider game in ontwikkeling is die zou draaien op de Unreal Engine 5. Maar mogelijk noteren we ook de terugkeer van een rasechte klassieker...

Volgens door Reddit gebruiker Stock_Presentation_9, zou Crystal Dynamics werken aan een Unreal Engine 5 remake van de originele Tomb Raider uit 1996 waarin we Lara’s pogingen volgen om de Scion of Atlantis te vinden.

Stock_Presentation_9 wijst erop dat uren na de aankondiging, het officiële Tomb Raider Twitter account hun omslagfoto bijwerkte en een gloednieuw logo voor het spel onthulde dat erg doet denken aan het logo van Tomb Raider uit 1996.

Maar of dat reden genoeg is. Het zou echter wel cool zijn, al vind ik persoonlijk dat je van legendarische titels moet afblijven. Maar bon, remakes zijn populair en brengen geld in het laatje natuurlijk.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)