Werkt Bungie aan een animatiereeks rond Destiny?

Het lijkt wel alsof Bungie na hun ‘vertrek’ bij Activision nieuwe vleugels gekregen heeft. Destiny 2 flakkerde weer op, nieuwe fans doken de spelwereld in en oude fans keerden terug. Kers op de taart natuurlijk de recente expansion The Witch Queen. Tijd voor een volgende stap?

Het ziet er namelijk naar uit dat Bungie plannen heeft om het Destiny-universum uit te breiden met een animatiereeks. Dat is toch wat aangenomen wordt nadat een vacature online verscheen waarin de studio op zoek is naar Senior Linear Media producer: een specialist die zou werken aan niet-interactieve Destiny-media.

Het feit dat Bungie een nieuwe Senior Producer aanneemt om te werken aan boeken, series en films kan dus volgens velen een belangrijke aanwijzing zijn Bungie werkt aan een animatiereeks.

Ondertussen maakt de studio deel uit van Sony PlayStation wat dus zeker extra mogelijkheden en kansen zal bieden, en vooral veel ondersteuning voor dit nieuwe (mogelijke) project.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)