Gelekte screenshot van Overwatch 2 suggereert Battle Pass systeem

Overwatch 2

Overwatch was voor mij een dijk van een multplayer-shooter, helaas was ik meestal alleen om deze game te spelen, en werd de game dan ook met spijt in het hart aan de kant geschoven. Met Overwatch 2 hoop ik alvast dat ik enkele vrienden kan overtuigen om deze game voor lange tijd mee te spelen. Misschien dat een eventueel Battle Pass systeem hier wel verandering in kan brengen.

Er is concept art van de menu van Overwatch 2 opgedoken via ArtStation. We zien welke opties er eventueel mogelijk zijn in de nieuwe multiplayer-shooter van Blizzard Entertainment.

Wat het meeste opvalt aan deze screenshot, is het feit dat er in Overwatch 2 een Battle Pass systeem gebruikt zal worden. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze optie de vervanger worden van de lootboxen, die de afgelopen jaren voor heel wat opschudding zorgde. De wet van kansspelen kan hard zijn, zelfs voor onschuldige gamers als wij.

Helaas is er nog steeds geen releasedatum aangekondigd, maar de ontwikkeling loopt zeer vlot. Op 26 april mogen we een closed beta verwachten, en spelers kunnen zich nog steeds hiervoor inschrijven.

Blizzard heeft ook laten weten dat de PvP en PvE modi apart gaan uitkomen voor Overwatch 2. De PvP mode zal eerder uitkomen dan de PvE mode, zodat spelers sneller aan de slag kunnen met de game.

De screenshot is niet officieel, maar is wel afkomstig van Blizzard senior UI artist Jayson Kirby ( niet te verwarren met dat roze zuigmachine van Nintendo).

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.