PlayStation Now games voor april aangekondigd

Nadat Sony vorige week hun troeven op tafel gooide, om de strijd aan te gaan tegen Xbox Game Pass. Zouden we het nog kunnen vergeten dat er effectief nog games op PlayStation Now worden geplaatst. Deze maand verwelkomen we vier titels.

Ik zal nog overtuigd moeten worden omtrent de nieuwe formule dat Sony in gedachte heeft om het op te nemen tegen Xbox Game Pass. Voorlopig moeten we nog even de kat uit de boom kijken. Sony heeft alvast voor de maand april vier nieuwe titels voorzien voor hun PlayStation Now dienst.

In “WRC10 FIA World Rally Championship” zullen menig racefanaten hun plezier beleven achter het stuur van heel wat rallywagens. Wie last heeft van identiteitsproblemen tussen zijn menselijke -en weerwolf vorm, kan alvast op zoek gaan naar de oplossing in “Werewolf: The Apocalypse”.

Wie dan weer eerder houdt van kleurrijke omgevingen met een toets van buitenaardse tinten, zal in “Journey to the Savage Planet” ongetwijfeld zijn habitat terugvinden. In “Outer Wilds” hebben we te maken met een bizar mysterie, dit gecombineerd in een oneindige tijdsloop.

Het is duidelijk dat we in de maand april op PlayStation Now, titels aangeboden krijgen waar iedereen wel zijn plezier uit kan halen. Vanaf vandaag 5 april zijn deze games beschikbaar.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.