Turtle Beach kondigt multiplatform draadloze Stealth 700 Gen 2 Max aan

Niets zo ideaal als een draadloze headset die je op al je gaming platformen kan aansluiten. Dat vinden ze ook bij Turtle Beach en dus kondigen ze de multiplatform draadloze Stealth 700 Gen 2 Max aan.

Turtle Beach kondigt vandaag de Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX aan als nieuwste lid van de Stealth 700-serie draadloze gaming headsets.

Met één druk op de knop kunnen spelers zonder lag verbinden via draadloos USB of Bluetooth met allerlei systemen waaronder de Xbox Series X|S en Xbox One, PS5 en PS4, Nintendo Switch, Windows PC’s, Mac en ondersteunende iOS en Android-apparaten.

De Stealth 700 Gen 2 MAX verhoogt de batterijduur tevens naar meer dan 40 uur, en 15 minuten opladen geeft je meer dan 8 uur speeltijd.

De Stealth 700 Gen 2 MAX levert opnieuw een hoge kwaliteits audio-ervaring met krachtige 3D spatial surround sound en het comfort wat het één van de bestverkochte draadloze gaming headsets ooit heeft gemaakt. Premium features van de Stealth 700 Gen 2 keren terug: Krachtige 50mm Nanoclear drivers, Aerofit memory foam oorkussens met koelingsgel, brilvriendelijk ProSpecs ontwerp, Superhuman Hearing, een met metaal ondersteunde hoofdband en Bluetooth voor bellen, praten op Discord, muziek luisteren en verbinden met de bijbehorende app.

De Designed for Xbox Stealth 700 Gen 2 MAX is vanaf 8 mei 2022 verkrijgbaar in Black of Cobalt Blue.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)