Halo Infinite krijgt content gebaseerd op de Paramount+ TV-serie

Halo Infinite

Het is nog steeds wachten tot 4 mei vooraleer Season 2 van start gaat in Halo Infinite. Zelf doe ik enkel nog de events want de rest ben ik al wat moe gespeeld, en ik heb zin in nieuwe content. En die zit er aan te komen.

In een interview met The Washington Post liet Community Director Brian Jarrard weten dat we content mogen verwachten gebaseerd op de Halo-serie die momenteel loopt op Paramount Plus (Telenet Streamz bij ons).

Hij zegt daarover het volgende:

We zullen wat content hebben die geïnspireerd is op de show en die een beetje verder in het spel zal verschijnen. De hoop is dat we veel meer kruisbestuiving zien. We kijken naar de knipogen die we naar Halo Infinite kunnen brengen omdat het een service is, en we zullen de mogelijkheid hebben om ervaringen en inhoud in de loop van de tijd vorm te geven en te beïnvloeden, ook al zijn het technisch gezien verschillende universums en tijdlijnen. Ik denk wel dat je wat knikjes heen en weer zult zien tussen de twee … om te kijken naar manieren om de show op leuke manieren te trekken.

Ik hoop alvast dat we Master Chief in Halo Infinite niet zonder masker gaan zien…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)