PlayStation Plus zal “alle grote namen aan boord hebben” zegt grote mijnheer Jim Ryan

PlayStation Plus

We vermoeden toch dat Sony wat meer enthousiasme verwacht had toen het de vernieuwde PlayStation Plus aankondigde. Hun grote baas, Jim Ryan, doet alvast zijn best om overal promotie te maken voor het nieuwe product.

Niet dat het systeem slecht is natuurlijk, maar het punt van kritiek blijft toch dat Xbox Game Pass alle grote namen op dag van launch heeft, en PlayStation niet.

Maar je hoeft je geen zorgen te maken zegt Ryan want de grote namen komen naar het nieuwe PlayStation Plus, zowel de exclusives als die van andere partijen. Alleen zal dat inderdaad niet op dag van launch zijn.

De games die we maken worden steeds groter; ze worden beter, ze worden mooier, ze worden rijker, het verhaal wordt sterker,” zei Ryan. “Deze games onmiddellijk na hun release in een abonnementsdienst stoppen zou deze opwaartse spiraal doorbreken, en we zouden niet kunnen investeren op de manier waarop we dat nu kunnen. Dus doen we het niet. We houden vast aan de aanpak die we hebben en die ons al vele jaren goed heeft gedaan.

Dat vertelde Ryan dus allemaal zelf in een nieuwe aflevering van de Official PlayStation Podcast, die je hier trouwens kan herbeluisteren.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)