Final Fantasy XIV Onlines Newfound Adventure verschijnt 12 april

Final Fantasy XIV 14 Endwalker

Tijdens de laatste Letter from the Producer LIVE-uitzending maakte Square Enix bekend dat Patch 6.1 voor Final Fantasy XIV: Endwalker op 12 april verschijnt. Tijdens de uitzending werden nieuwe beelden getoond van Patch 6.1, getiteld Newfound Adventure, inclusief een nieuwe trailer, gameplaybeelden en meer.

Met Patch 6.1 wordt het nieuwe Duty Support System voor het eerst toegevoegd aan content van A Realm Reborn (2.0). Met dit nieuwe systeem worden alle hoofdscenario-dungeons en -trials voor 4 spelers ook geschikt voor solospelers met een team van NPC’s. Voor een toegankelijke solo-ervaring zijn ook grote aanpassingen aan Cape Westwind en latere Duty’s gepland. Het Duty Support System wordt ook uitgebreid naar toekomstige updates van Patch 2.x-content, naast uitbreidingen voor Heavensward™ en meer.

Naast de beelden van de trailer, onthulde Yoshida meer details over content die spelers in de Patch 6.1x-serie kunnen verwachten, zoals:

  • Nieuwe Main Scenario-quests – Met Patch 6.1 begint een nieuw hoofdstuk voor de Warriors of Light.
  • Nieuwe 24-Player Alliance Raid – Het eerste deel van een gloednieuwe, originele alliance raid-serie, Myths of the Realm: Aglaia. Deze serie biedt spelers nieuwe uitdagingen, terwijl ze meer leren over de goddelijke wezens die bekend staan als The Twelve.
  • New Tribal Quests – Vanaf Patch 6.15 kunnen spelers de nieuwe Arkasodara tribe-quests spelen voor battle classes en jobs.
  • Nieuw Residential-gebied – In Empyreum, de nieuwe woonwijk van Ishgardian, komen nieuwe percelen te koop. Een overzicht van het perceelkoopsysteem en een schema van het loterijsysteem werden gepresenteerd.
  • Nieuwe trial: The Minstrel’s Ballad: Endsinger’s Aria – Spelers kunnen een nieuwe uitdaging aangaan met de nieuwe Extreme Trial, The Minstrel’s Ballad: Endsinger’s Aria.
  • Adventurer Plates (beta-versie) – De nieuwe Adventurer Plates-feature werd uitgebreid getoond. Spelers kunnen de portretten van hun personages aanpassen met belichting, animaties en camerahoeken, en meerdere portretten opslaan voor toekomstig gebruik. De personageprofielen kunnen diverse informatie bevatten, waaronder favoriete job en titel, speelstijlvoorkeur, actieve speeltijd en meer.
  • PvP-updates – Er werd meer onthuld over de nieuwe, kleinschalige PvP-content, getiteld Crystalline Conflict, inclusief het nieuwe beloningssysteem en PvP-schema.

Extra content, waaronder jobaanpassingen, de mogelijkheid om nieuwe uitrusting te passen in de FINAL FANTASY XIV Online Store en meer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)