RuneScape’s eerste grote 2022-release Elder God Wars: Extinction is vanaf nu beschikbaar

Vandaag lanceert de epische finale van RuneScape’s Elder God Wars-saga genaamd Elder God Wars: Extinction. Dit slotstuk van de jaarlange quest bepaalt het lot van de wereld van Gielinor. De update brengt een einde aan de oorlog van de Elder Gods en bevat uitdagende combat en high-level questing content.

Elder God Wars: Extinction is de eerste grote RuneScape release in 2022 en het afsluitende hoofdstuk binnen de Elder God Wars-verhaallijn, die meer dan een jaar geleden begon. Dit markeert ook de eerste Grandmaster Quest sinds 2016, wat betekent dat deze content een uitdaging is voor zelfs de meest ervaren spelers.

Combat arenas spelen een grote rol in Elder God Wars: Extinction en belonen spelers met waardevolle en innovatieve rewards. Denk aan gloednieuwe skilling-areas met toegang tot high-tier resources voor de expert fishers, hunters, crafters, fletchers, constructors en botanists.

Elder God Wars: Extinction is vanaf vandaag live in RuneScape op PC, Steam, iOS en Android. De update bevat cross-platform-progressie en het is mogelijk om op PC en mobiel cross-platform te spelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)