“WILL SMITH!” stapt Elden Ring binnen, mept een speler en vertrekt terug

Elden Ring

Het incident op de Oscars waarbij acteur Will Smith presentator Chris Rock een mep gaf, is blijkbaar een inspiratiebron voor sommige Elden Ring-spelers.

Er gaat blijkbaar een speler rond die zich voordoet als Elden Ring Will Smith. Hij invade een game, geeft de speler een mep, en vertrekt terug.

Ze krijgen een kort bericht dat ze zijn binnengevallen door “WILL SMITH!” (alles in hoofdletters), en bereiden zich dan voor op het gebruikelijke epische invasiegevecht. In plaats daarvan loopt “Will Smith” gewoon ongewapend naar de speler toe, geeft hem een klap en loopt dan weg.

Je kan het filmpje bekijken op Reddit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)