Er zou een stevige Xbox Live Gold/Game Pass-prijsverhoging op komst zijn zegt insider

Xbox Game Pass

Moeten we ons binnenkort of in de nabije toekomst schrap zetten voor een stevige prijsverhoging op ons Xbox Live Gold/Game Pass-abonnement? Een insider beweert alvast van wel.

Xbox-insider Brad Sams zegt dat Microsoft een voorbeeld wil nemen aan Sony en de twee abonnementsdiensten wil combineren. Dit wil dus zeggen dat de maandelijkse kost voor Xbox Live Gold-gebruikers zal stijgen.

Hij zegt daarover het volgende: “Ik heb gehoord dat Microsoft overweegt om de prijs van deze diensten [Xbox Live Gold en Xbox Game Pass] te verhogen met Gold, zodat 15 dollar per maand de nieuwe basis is, wat betekent dat je Game Pass krijgt en je krijgt ook Xbox Live Gold, en dat is het enige niveau. Het zou me niet verbazen als Microsoft bij het afronden van de overname van Activision, die basisprijs van hoeveel het gaat kosten om in hun service te komen, daadwerkelijk verhoogt.”

Hieronder doet hij zijn verhaal op zijn YouTube-kanaal. Voor de goede orde, hij gaat er vanuit dat het zo gaat zijn. Microsoft zelf heeft nog niets bevestigd of aangekondigd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)