Rick & Morty komen naar Rainbow Six Siege

Rick & Morty durven geregeld wel eens in een videogame opduiken. Gisteren maakte Ubisoft bekend dat beide personages nu ook naar Rainbow Six Siege komen. Hopelijk heeft Rick zijn portal gun bij…

Beide personages zijn te verkrijgen als de Rick and Marty Bundle 3 en geven spelers een skin voor Doc (Rick Sanchez) en Fuze (Morty Smith). Verwacht geen fancy Rick of Morty; beide skins kunnen vergeleken worden met zéér slechte Halloween-kostuums. Ook nieuwe Portal Operator Card-achtergronden, charms en weapon skins zitten in de bundel vervat. Elke bundel kan afzonderlijk gekocht worden voor 2260 Siege-credits of 4080 Siege-credits voor beide.

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.