Persona 5 verdwijnt binnenkort uit de PlayStation Plus Collection

PlayStation Plus Collection

Iedereen heeft wel een lijst van games die hij/zij nog steeds niet heeft gespeeld. Ik moet met diepe schaamte toegeven dat Persona 5 op mijn lijstje staat. Het is één van de beste JRPG’s ooit, maar toch verdwijnt deze game binnenkort uit de PlayStation Plus Collection.

Wie in het bezit is van een PlayStation 5, kan genieten van de PlayStation Plus Collection. Dit is een verzameling van geweldige games zoals, Days Gone, God of War, Bloodborne en Uncharted 4. Helaas is JRPG Persona 5 binnenkort niet meer beschikbaar via deze dienst.

Sony heeft via hun blog update aangekondigd dat Persona 5 vanaf 11 mei niet meer in de PlayStation Plus Collection zal zitten. Wie de succesvolle JRPG al heeft geclaimd, kan zonder zorgen de game blijven spelen. Natuurlijk moeten je wel nog steeds in het bezit zijn van een PlayStation Plus abonnement.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.

Eén opmerking over 'Persona 5 verdwijnt binnenkort uit de PlayStation Plus Collection'

Reacties zijn gesloten.