RPG-werelden komen tezamen in crossover content tussen Tales of Arise en Scarlet Nexus

Tales of Arise

Scarlet Nexus en Tales of Arise zijn twee JRPG’s die het genre toegankelijker en populairder hebben gemaakt bij de Westerse gamers. Vandaag komen de werelden van beide games tezamen dankzij unieke crossover content. Dit via een gratis update die nieuwe content naar beide games brengt.

In Tales of Arise ontketenen we de kracht van de geest met de nieuwe content met een Scarlet Nexus-thema dat in de game beschikbaar is, waaronder de Myoho Murasama Replica, een nieuw wapen voor Alphen, twee extra hulpstukken, de Handmade Hair Clip Replica en Baki, en een nieuwe achtergrondmuziek voor gevechten (BGM) met de naam Opposed Viewpoint.

In Scarlet Nexus kunnen we het lot dat ons bindt tarten met de nieuwe Tales of Arise-content die in de game beschikbaar is, waaronder het vlammende zwaard voor Yuito naast de Broken Iron Mask en Owlet Doll-attachments, en nieuwe Tales of Arise-achtergrondmuziek (BGM) bij gevechten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)