Fitness game Let’s Get Fit verschijnt op 13 mei

Een gezonde geest in een gezond lichaam, en dit alles lekker vanuit je gameroom of huiskamer? Waarom niet? Al blijft het ‘echte’ werk toch plezanter.

Maar bon, misschien heeft niet iedereen de tijd en/of de middelen om naar de fitness te gaan natuurlijk. Gelukkig is er Let’s Get Fit, een gloednieuxe fitness game.

Let’s Get Fit biedt spelers het beste van sportieve workouts en gaming met een combinatie van de Joy-Con™ Controllers en de Sports Strap Set. De nauwkeurige registratie van hun bewegingen helpt spelers de oefeningen correct uit te voeren en garandeert dat ze het meeste uit hun workout-routines halen. Het brede aanbod aan trainingsmogelijkheden omvat diverse pre-made workouts maar biedt spelers ook mogelijkheden om zelf uitdagingen samen te stellen uit de 100 oefeningen van Let’s Get Fit.

De game bevat een uitgebreide tutorial en gedetailleerde instructies, waarbij spelers de bewegingen vanuit elke hoek kunnen bekijken. Dit, plus de grote diversiteit aan workout-routines, maakt van Let’s Get Fit de perfecte fitness-game.

De straps zijn inbegrepen bij de fysieke editie maar ook apart verkrijgbaar.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)