Tropico 6 doet het nu ook op next-gen consoles

Dictator spelen, het is een vak apart. Gamers die zich geroepen voelen om de stiel eens te proberen, die kunnen alvast oefenen in Tropico 6. En vanaf nu ook in next-gen modus.

Tropico 6 nu verkrijgbaar is voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S, met 4K resolutie. Naast de game zelf bevat Tropico 6 – Next Gen Edition ook de Llama of Wall Street DLC en het El Prez Pack met daarin een extra missie, nieuwe gebouwen en nieuwe decoraties voor het paleis van de Dictator.

Ervaar de Tropico-eilanden zoals nooit tevoren in 4K resolutie, waardoor de panoramische uitzichten en schitterende stranden van deze bananenrepubliek kristalhelder te zien zijn.

Stap in de schoenen van El Presidente en speel door 4 verschillende tijdperken heen waarin spelers de toekomst van Tropico en haar bewoners in eigen handen nemen. Speel als ijzingwekkende dictator of als vredelievende staatsman en vind de balans tussen politiek, infrastructuur en economie voor een uitgestrekt paradijs. Tenminste, voor El Presidente dan.

In de bijgevoegde Llama of Wall Street DLC gaan spelers aan de slag met grote bedrijven, en manipuleren ze de aandelenmarkt om zo de Tropicaanse economie te beïnvloeden (en de zakken van El Prez vullen). Implementeer industrie versterkende gebouwen, pas de waarde van goederen aan, beïnvloed toeristenkosten en kom in aanraking met economische gebeurtenissen die zelfs de meest doorgewinterde dictators toetst.

Features:

 • Tropico 6 straalt nu nog mooier.
 • Ervaar de drukke straten van jouw eilandstaat in native 4K resolutie.
 • Inclusief een digitale soundtrack, ‘The Llama of Wall Street’ DLC en de El Prez Pack DLC met een paleisontwerp en kostuum voor El Prez!
 • Speel voor het eerste in de serie op grote archipels. Beheer meerdere eilanden tegelijkertijd en baan je een weg door verschillende uitdagingen.
 • Stuur agenten naar het buitenland en laat ze wereldwonderen en monumenten stelen, om ze aan je verzameling toe te voegen.
 • Bouw bruggen, constructeer tunnels en verplaats burgers en toeristen in taxi’s, bussen en kabelbanen. Tropico 6 biedt gloednieuwe transport- en infrastructuurmogelijkheden.
 • Reis in de verhaalmodus door vier verschillende tijdperken in gevarieerde missies, of gebruik de sandbox modus om naar jouw voorkeur te bouwen en regeren.
 • Pas het uiterlijk van jouw paleis aan en kies uit verschillende extra’s.
 • Tropico 6 heeft een aangepast research-systeem gericht op de politieke aspecten van ’s werelds grootste dictator.
 • Overwinningsspeeches zijn terug! Spreek tot het volk en maak beloftes die je nooit na kan komen.
 • Tropico 6 heeft multiplayer voor maximaal 4 spelers.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)