Laat het gras maar groeien in Lawn Mowing Simulator op PS4 en PS5

Simulatiegames, ze komen in alle maten en gewichten, kleuren en geuren en vooral diverse sectoren. Wie had er immers ooit durven denken dat we een videogame rond grasmachines zouden te spelen krijgen. En ik garandeer jullie dat, als er één iemand is die absoluut geen groene vingers heeft, dat ik dat ben!

Grasmachines? Van het geluid alleen al word ik gek. En gras? Dat maakt me nog meer gek, zeker als ik het moet maaien. Daarom ook dat ik besloot om al het gras uit mijn tuin te verwijderen, een groter terras aan te leggen en overal kiezeltjes te leggen. Nooit het gras meer maaien? Zalig!

Maar bon, voor mensen die wel iets hebben met die rammelende, lawaaierige en andere toestanden van grasmachines, die kunnen vanaf vandaag hun hartje ophalen met Lawn Mowing Simulator, en dit op PS4 en PS5.

Ervaar de schoonheid en het detail van het maaien van het Britse platteland in Lawn Mowing Simulator, de enige simulator waarin je kan rijden op een echt en uitgebreid programma van echte gelicenseerde grasmaaiers van prestigieuze fabrikanten; Toro, SCAG en STIGA terwijl je je maaibedrijf beheert.

En daar heb ik verder niets aan toe te voegen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)