Death Stranding Director’s Cut nu beschikbaar op pc

Death Stranding

Consolegamers konden al een tijdje genieten van deze toch wel unieke, en tevens bizarre, titel die ontsproot uit het brein van Hideo Kojima. Vanaf vandaag zijn ook pc-gamers aan de beurt.

Vanaf vandaag kan je immers aan de slag, via Steam en de Epic Games Store, met de pc-versie van Kojima’s Death Stranding Director’s Cut.

Als je al beschikt over de gewone versie, dan kan je deze trouwens upgraden voor 9,99 euro.

Volgens onze Lazlo was het alvast de moeite.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)