Is Moonknight onderweg naar Fortnite?

Iemand de eerste aflevering van Moonknight gezien op Disney Plus? Ik nog niet, maar ik heb me laten vertellen dat het zeer de moeite was. Misschien kunnen we binnenkort zelfs aan de slag met Moonknight in Fortnite. (En ook dat rijmt)

Dat ze bij Epic niet vies zijn van crossovers en samenwerkingen dat weten we al langer dan vandaag. En het Marvel-universum en zijn bewoners zijn ook geen vreemden voor Epic Games. Getuige daarvan de eerdere samenwerkingen.

Volgens Fortnite leaker ShiinaBR hebben Epic Games en Disney enkele Fortnite Content Creators uitgenodigd voor een première-event voor de aankomende Moon Knight-show. Reden genoeg voor hem (of haar?) om aan te nemen dat ook Moonknight binnenkort zijn opwachting zal maken in Fortnite.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)