Forspoken toont flitsende combat in uitgebreide 4K-gameplayvideo

Forspoken

Uitgever Square Enix en ontwikkelaar Luminous Productions hebben nieuwe gameplay de wereld ingestuurd van hun actie-rpg Forspoken waarin de focus gelegd wordt op de snelle combat die in de game terug te vinden is.

De trailer verscheen als exclusiviteit op het YouTube-kanaal van Game Informer en bevat maar liefst tien minuten gameplay die in 4K werd opgenomen op een PlayStation 5.

De game zal in drie verschillende grafische modi te spelen zijn:

  • Graphics mode: 4K resolutie & 30FPS
  • Performance mode: 1440p resolutie & 60FPS
  • Raytracing mode: nog geen details bekend

Square Enix besliste enkele weken geleden om Forspoken uit te stellen tot 11 oktober van dit jaar. De ontwikkelaars zouden meer tijd nodig hebben om de game op te poetsen.

Dat blijkt ook uit deze gameplaytrailer, want wanneer er veel actie en partikels op het scherm te zien zijn, duikt de framerate toch naar beneden…

S

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.