Schiet er twee weken gratis op los in de multiplayer van Call of Duty: Vanguard

Call of Duty Vanguard

Wie zijn vertrouwen is kwijtgespeeld in Activision, kan vanaf 30 maart misschien een toegeving doen. Het is dan mogelijk om de multiplayer van Call of Duty: Vanguard voor twee weken gratis te spelen.

Dat we in sommige weekends gratis games kunnen testen is al langer aan de gang dan vandaag. Activision zorgt dan ook voor een primeur, want de multiplayer van Call of Duty: Vanguard is voor twee weken gratis te spelen. De gratis periode gaat van start vanaf 30 maart en zal duren tot en met 13 april 2022.Wie na deze twee weken, de game wil aankopen zal zijn progressie zonder problemen meenemen.

Gamers kunnen er gratis op los schieten op de PlayStation-consoles, Xbox-consoles en PC. Let wel op, want in deze gratis periode zijn niet alle maps beschikbaar. De nieuwe modus Arms Race is wel beschikbaar. Dit is een 12 vs 12 multiplayer match, waarbij spelers verschillende basissen op de map moeten overnemen.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.