Epic Games onthult Fortnites Zero Build-modus officieel

Ik heb jaren geen Fortnite meer gespeeld omdat ik het gehad had met kerels die zich, wanneer ze een keer beschoten worden, verstopten in een torenhoge, euhm, toren. Toen ik vernam dat die bouwmodus even verdween heb ik het spel terug geïnstalleerd, en ja ik heb de smaak weer te pakken.

Het verdwijnen van de no build-modus was slechts tijdelijk, of dat was toch de bedoeling. Maar omdat het op zoveel bijval kon rekenen besloot Epic Games om deze te behouden, en te introduceren als een aparte spelmodus.

Epic laat nu weten dat we vanaf vandaag aan de slag kunnen in de nieuwe Zero Build-modus. Het concept is simpel: In Zero Build kunnen we geen gebouwen of andere dekking bouwen. Zo komt de focus puur op knallen, exploreren en items/wapens te liggen. Gelukkig hebben we wel nog wat dekking in de vorm van een Overshield dat zich automatisch oplaadt.

En ik vrees dat ik ook weer snel de smaak te pakken zal hebben nu…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)