The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 verschuift naar 2023

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Ai! Slecht nieuws voor de fans van The Legend of Zelda, die uitkeken naar de release van The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2.

Nintendo heeft namelijk via de officiële Twitter-pagina het bericht de wereld ingestuurd dat de game verschuift naar de lente van 2023. Dat is dus pas volgend jaar, en dat doet pijn aan ons Zelda-hart.

In een korte video vertelt Eiji Aonuma, producer van de The Legend of Zelda-serie, waarom dit het geval is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)